OТВОРЕН СЕФОТ НА ЈОСИП БРОЗ ТИТO: Еве што е пронајдено во него

Државната комисија открива тајна чувана цели 33 години, го отворила сефот на Јосип Броз Тито. Имено, по неговата см рт на 4 мај 1980 година, …

OТВОРЕН СЕФОТ НА ЈОСИП БРОЗ ТИТO: Еве што е пронајдено во него Read More