Barcelona e shet “Camp Nou” për ta mbajtur Messin

Barcelona ka kërkuar të bindë Lionel Messin për të nënshkruar një kontratë të re për shumë kohë dhe tani mund të ketë gjetur përgjigjen.

Kjo është për shkak se ata kanë ofruar lojtarit një kontratë prej 80 milionë funte për të siguruar që ata më në fund të marrin një marrëveshje.

Pyetja më e madhe është se si klubi mund ta përballojë atë për të bindur një lojtar për të nënshkruar një marrëveshje të re, si e financojnë atë?

Raportet në të vërtetë deklarojnë se klubi është duke kërkuar të shesë të drejtat e emërtimit për Camp Nou për sezonin e ardhshëm për t’i ndihmuar ata të paguajnë kontratën e tij.

Ky mund të jetë një çmim i vogël për të paguar kërkesat e Lionel Messit, por me të vërtetë tregon se lojtari mund të kishte menduar të lëvizte.

Related Posts