SHKON NË 22 NUMRI I TË VDEKURVE NGA SHEMBJA E URËS, PAMJET E FILMUARA NGA HELIKOPTERI TREGOJNË PASOJAT RRËQETHËSE

Ka shkuar në 22 të vdekur numri i personave në Genova. Siç shkruajnë mediat italiane, numri i viktimave pritet të rritet sërish, për shkak të numri të madh të të plagosurve.

Me të vdekurve mësohet se është edhe 1 fëmijë i vdekur.

Makinat dhe njerëzit e përfshirë në katastrofë kanë rënë nga së paku 100 metër dhe autoritetet kanë ngritur dyshimet për kolaps të strukturës së urës.

‘Këtu është ferri’,- shprehen të terrorizuar dëshmitarët e ngjarjes por edhe punonjësit e ndihmës së shpejtë të cilët po përpiqen të nxjerrin të mbijetuarit nga rrënojat.