Monitor.mk

Ekonomi

“Maqedonia për pesë vjet mund të mbetet pa kontabilistë”

    “Maqedonia për pesë vjet mund të mbetet pa kontabilistë”

Për pesë vjet Maqedonia mund të mbetet pa kontabilistë. Në këtë drejtim tani për tani ka 7.197 profesionistë të autorizuar, ndërsa ekzekutorë të këtij aktiviteti janë 1221. Nga numri i

Read Full Article

Buxheti i Maqedonisë për vitin 2018, më shumë mjete për investime dhe rritje të pagave

    Buxheti i Maqedonisë për vitin 2018, më shumë mjete për investime dhe rritje të pagave

Buxheti shtetëror për vitin 2018 do të jetë 3,4 miliardë euro dhe janë paraparë mjete për investime kapitale, pagesë të pandërprerë të pagave, pensioneve, trasnfere dociale dhe përkrahje të kompanive

Read Full Article

Shtrenjtohen cigaret në Maqedoni

    Shtrenjtohen cigaret në Maqedoni

Disa brende të cigareve në Maqedoni tani më janë duke u shitur me çmim më të shtrenjtë. Rritja e çmimit varet nga brendi, ndërsa sillet prej 3 deri në 5

Read Full Article

Ekspertët për buxhetin: Në ekonomi nuk ka darkë falas

    Ekspertët për buxhetin: Në ekonomi nuk ka darkë falas

ër ekspertët të cilët i konsultoi POST.mk, e kontestueshme është edhe rritja e projektuar e PBV-së për vitin e ardhshëm prej 3,2%, i cili sipas arsyetimit, themelohet mbi rritjen e

Read Full Article

Sheiku i Katarit i interesuar të investojë në Ohër (VIDEO)

    Sheiku i Katarit i interesuar të investojë në Ohër (VIDEO)

A fitoi Ohri një Subrata Roj të ri? Kjo është aktuale për shkak të takimit të kryetarit të ri të

Read Full Article

Rriten pagat e ARM-së, shëndetësisë dhe arsimit me buxhetin e vitit 2018

    Rriten pagat e ARM-së, shëndetësisë dhe arsimit me buxhetin e vitit 2018

Buxheti për vitin 2018 është projektuar në 211,7 miliardë denarë ose 3,44 miliardë euro. Të ardhurat janë planifikuar në 193,5

Read Full Article

Gjermani, papunësia më e ulët se në vitin 1990

    Gjermani, papunësia më e ulët se në vitin 1990

Shkalla e papunësisë në Gjermani në tetor ra në 5.4 për qind, pasi tregu produktiv i punës në ekonominë evropiane

Read Full Article

Diaspora sjell pesë herë më shumë para sesa investitorët

    Diaspora sjell pesë herë më shumë para sesa investitorët

Në të gjitha shtetet e Ballkanit Perëndimor, paratë që hyjnë në emër të remitancave janë shumë më të mëdha sesa

Read Full Article

Kthehen 491 milionë denarë për bono të thesarit të lëshuara paraprakisht

    Kthehen 491 milionë denarë për bono të thesarit të lëshuara paraprakisht

Ministria e Financave sot, në bazë të bonove të thesarit të skaduara pesëvjeçare të lëshuara në vitin 2012, ka paguar

Read Full Article

Milioneri i parë shqiptar nga Kumanova me 317 bitcoin,Bitcoin arrin vlerën 1 Bitcoin 3772 euro

    Milioneri i parë shqiptar nga Kumanova me 317 bitcoin,Bitcoin arrin vlerën 1 Bitcoin 3772 euro

Sot arriti një informacion në email me një foto të një kumanovari që ka arritur të ketë 317 bitcoin, afërsisht

Read Full Article
1 2 3 5

Responsive WordPress Theme Freetheme wordpress magazine responsive freetheme wordpress news responsive freeWORDPRESS PLUGIN PREMIUM FREEDownload theme freeDownload html5 theme free - HTML templates Free Top 100+ Premium WordPress Themes for 2017 Null24