Category: Mix

Terrori Izraelit mbi Palestinezët-Video e bërë nga disa Hebrej që janë kundër Sionistëve

Çfarë ju duhet të dini? 60.000 Vendbanime ilegale Izraelite Janë ndërtuar prej vitit 1993 deri në vitin 2015 Kostoja (çmimi) e ndërtimit të vendbanimeve: 17 BILION DOLLARË 11.000 Palestinez janë larguar me dhunë nga Jerusalemi 15.000 shtëpi palestineze janë shkatërruar. Vendbanimet e popullsisë ilegale përfunduan 800.000 Ata përdorin (shpenzojnë) ujë më shumë se i gjithë […]

Momenti kur i arrestuari ikë nga burgu, ishte në duart e policisë (Video)

Michael Maldonado u arrestua të hënën nga policia pasi kishte bërë shkelje në trafik. Dy sherifë u përkujdesën që ta transferojnë atë në burgun e Indianas. Por, policët e bënë asgjë këtë situatë duke patur goxha besim në të arrestuarin Maldonado u tregua i shkathët pasi që arriti të shfrytëzoi hutinë e dy policëve duke […]

Ish-ushtaraku i lartë: Armatimet dhe ushtria jonë, edhe më e mirë se ajo e Jugosllavisë. Si ndërtuam dhjetra tunele, duke përdorur “kulakët”

Pergatiti Artur Ajazi Ushtaraku që për afro 37 vjet i ka shërbyer Ushtrisë Popullore, dhe Repartit të Xhenjios në Divizionin e Elbasanit, Hysen Kolonjari, ka rrëfyer për “TemA” disa prej ngjarjeve të viteve 1970-1984, vite në të cilat ai bashkë me 340 ushtarë dhe ish-komandantin Muntaz Ruçi dhe ish-komisarin e Brigadës Nexhmi Mezlenxhiu, nisën ndërtimin […]