Monitor.mk

Religjion

A pranohet namazi në shtëpi edhe pse xhaminë e kam afër (VIDEO)

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Ferid Selimi thotë: A pranohet

Read Full Article

Kur Mulla Jakupi mbante ligjëratë me veshje të UÇK-së (Video)

    Kur Mulla Jakupi mbante ligjëratë me veshje të UÇK-së (Video)

Një video e postuar në rrjetet sociale tregon Imamin nga Sllupçani i Kumanovës Mulla Jakup Hasipin i cili po ligjëronte ditën e xhuma në xhami i veshur me rroba të

Read Full Article

Pse e lodh veten duke u falur pesë herë në ditë!?

    Pse e lodh veten duke u falur pesë herë në ditë!?

Një ushtar e pyeti ushtarin tjetër i cili falte namazin….: O mik, në cilin shekull jetojmë? Pse po e lodh veten duke u falur pesë herë në ditë!? Ushtari i

Read Full Article

A bëhet operacion plastik gjoksi dhe fytyra

    A bëhet operacion plastik gjoksi dhe fytyra

Pyetje: Një koleg imi është martuar, dhe erdhi që të më pyes duke thënë se: gruaja e tij dëshiron të bëjë operacion plastik në fytyrë dhe gjoks, sepse hundën e

Read Full Article

Suedezi i cili qanë për të pranuar familja e tij islamin! (VIDEO)

    Suedezi i cili qanë për të pranuar familja e tij islamin! (VIDEO)

Es-Selamu Alejkum portali ynë ju paraqet videon e radhës me titull: “SubhanAllah : Suedezi i cili qanë për të pranuar

Read Full Article

Prej kishës në xhami dhe prej xhamisë në varr!

    Prej kishës në xhami dhe prej xhamisë në varr!

Paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi ju! U takuam me Shejhun në një hotel të Mekës së nderuar. Patëm

Read Full Article

Elvis Naci – Lutja e mëngjesit dhe e mbrëmjes 1min (VIDEO)

    Elvis Naci – Lutja e mëngjesit dhe e mbrëmjes 1min (VIDEO)

Ndiqeni videon nga Teolog Elvis Naci:

Read Full Article

Ilaçi i harresës dhe si ta shërosh atë…?

    Ilaçi i harresës dhe si ta shërosh atë…?

“Lexo me emrin e Zotit tënd, i Cili krijoi (gjithçka). E krijoi njeriun nga një droçkë gjaku!lexo! Zoti yt është

Read Full Article

Vepra qe ju largon nga shthurjet punet e keqia gjynahet dhe cdo gje te keqe

    Vepra qe ju largon nga shthurjet punet e keqia gjynahet dhe cdo gje te keqe

Allahu i Lartësuar thotë: “Kërkoni ndihmën e Allahut me durim e me namaz!” (El Bekare; 45) Dhe thotë: “Fale namazin!

Read Full Article

3 Lloje njerëzish Allahu nuk do ti shohë Ditën e Kiametit

    3 Lloje njerëzish Allahu nuk do ti shohë Ditën e Kiametit

I Derguari i ALLAHUT sal-Allahu alihi ve selem ka thënë: 3 lloje njerëzish Allahu as nuk do ti shohe Ditën

Read Full Article
1 2 3 54

Responsive WordPress Theme Freetheme wordpress magazine responsive freetheme wordpress news responsive freeWORDPRESS PLUGIN PREMIUM FREEDownload theme freeDownload html5 theme free - HTML templates Free Top 100+ Premium WordPress Themes for 2017 Null24