Category: Shqipëri

Protesta i prish axhendën Edi Ramës, çfarë vendimi ka marrë kryeministri

Banorët e Kukësit por jo vetëm, të revoltuar kanë shpërthyer në një protestë që I ka dalë jashtë kontrollit edhe policisë. Ata janë mbledhur tek trarët në Rrugën e Kombit dhe kanë shkatërruar gjithçka që kanë gjetur përpara. Për shkak të kësaj gjendje kryeministri Rama ka anuluar të gjitha takimet në Vlorë ku ndodhet prej […]

Protestuesit në Rrugën e Kombit i vënë flakën sportelit të pagesës

Protesta në Rrugën e Kombit kundër vendosjes së taksës ka dalë jashtë kontrollit dhe protestuesit pasi u përleshën me forcat e policisë, kanë shkatërruar edhe koncesionarin e ngritur për pagesën e taksës, duke i vënë flakën. Protestuesit janë futur edhe brenda sporteleve dhe kanë shkatërruar edhe kompjuterët. Protestuesit kanë goditur me gurë punonjësit e policisë, […]