Kujt dhe pse po i pengon kthimi i komandant Hoxhes ? (FOTO)

Gjatë gjthë ditës së djeshme disa portale u munduan të përbaltin figurën e Xhezair Shaqirit i njohur si komandant Hoxha. Poashtu u mundua të minimizohet edhe kontributi i deputetit Muhamed Zekiri ndaj të cilit vetë Shaqiri shprehu falenderimet. Mjaft interesante ishin edhe dallimet në mes të qëndrimeve të eksponentëve brenda Besës ku Kastriot Rexhepi shpreh gëzimin kombëtar dhe familjar për kthimin e z.Shaqiri përderisa një gjë të tillë e mohon deputeti Zeqirija Ibrahimi.
Ja dhe postimet e tyre në rrjetet sociale.

Related Posts