GJYNAHET, GJYNAHET!! ATO MË LODHËN SHPIRTIN

Një vajzë thotë: Mu mërzit puna, dhe vetja, dhe familja dhe rrethi. U largova nga të gjithë! Arrita që dynjanë ta urrej deri në atë gradë, saqë të lutem për vdekjen time! A ka diçka më të madhe se sa njeriu t’i jep përparësi vdekjes para jetës! Adhurimet filluan të më duken të rënda! Personaliteti im filloi të ndryshohet për njëqind shkallë! Isha një vajzë e dashur, kurse tash u shndërrova në një njeri me gjuhë të ligë, me sjellje të keqe!
Lexo artikullin e plote ne linkun me poshte:

LINK

Related Posts