Gordana Jankullovska sot është paraqitur në gjykatë

Ish ministrja e Punëve të Brendshme, Gordana Jankullovska, sot në mëngjes është paraqitur në Gjykatën Penale, në pajtueshmëri me masën për kujdes që ia ka shqiptuar gjykata, pasi që e njëjta është e akuzuar dhe duhet të paraqitet një herë në javë.

Jankullovska është e akuzuar në lëndët “Target – Fortesa” de “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike. Ajo akuzohet për përgjimin masiv në Maqedonisë dhe për shoqërim kriminal në mashtrimet zgjedhore.

Related Posts