Me këtë vendim, BDI do t’i “kallë” edhe më shumë protestuesit e Gruevskit dhe Ivanovit

Pas konfirmimit nga zëdhënësi i BDI-së, Bujar Osmani, se kreun e Kuvendit, do ta udhëheq kuadro nga radhët e BDI-së, respektivisht, Talat Xhaferi, ish-ministri i Mbrojtjes, pritet që protestuesit që sot janë në rrugë për të kundërshtuar zyrtarizimin e gjuhës shqipe, të tërbohen edhe më shumë.

Nga shkaku se Talat Xhaferi, vjen nga radhët e UCK-së, shkak i cili shkaktoi edhe protesta dhe përleshje të shumta ndër-etnike edhe kur u emërua për Ministër i Mbrojtjes

Related Posts