Fotoja që është keqkuptuar, e dalloni dot mashkullin dhe femrën?

Një foto me sa duket e pafajshme e përqafimeve të dy personave ka dërguar pështjellim në rrjetet sociale, sepse askush nuk mund të kuptojë se kush është kush.

Në shikim të parë imazhi tregon dy njerëz, një i ulur dhe tjetri në këmbë; një me një këmishë blu, xhinse dhe sandale të bardha dhe tjetra në një këmishë me ngjyrë rozë.

Por ta shikoni nga afër, është shumë më e vështirë të vendosësh se kush është veshur me veshjet përkatëse. Ai me flokë të shkurtër qëndron në këmbë apo ulur?Përdoruesit me dyshime të mediave sociale menjëherë filluan të peshojnë debatin, duke i ndarë njerëzit në dy kampe.

Ata që këmbëngulnin për burrin me flokë të shkurtër e mbanin atë në këmbë, por të tjerë këmbëngulin se gruaja me flokë të gjatë ishte përkulur duke përqafuar mikun e saj.

“Ju mund të shihni se ajo po e mbështeste kokën në shpatullën e tij”, tha një.

Megjithatë, fotoja më poshtë tregon të vërtetën, pasi në të kundërt burri do të ishte veshur si femër!