Çmenduria që bën ky shofer për t’i shpëtuar taksës së Rrugës së Kombit kalon çdo kufij (Video)

Pak ditë pas vendosjes së taksës për Rrugën e Kombit e cila për shumë qytetarë është cilësuar si e lartë dhe e pa përballueshme duket se shqiptarët po kërkojnë mënyra nga më të ndryshmet për t’i shpëtuar asaj. Në videon e mëposhtme duket qartë se si një drejtues mjeti shihet duke bërë një çmenduri, që do t’ju lë gojë hapur shikoeni, duke kkliikuar posht foton mund ta shikoni videon: