Femijët binjak Kushtrim Veseli si dhe motra e tij Krenare Veseli nga Çairi i Shkupit në moshën 7 vjeçare e flasin gjuhën angleze në formë të shkëlqyer!

Prindërit e fëmijëve thonë se ato nuk kanë qenë në ndonjë kurs për ta mësuar gjuhën angleze por, e kanë mësuar nga celulari.

Për më tepër ndiqni videon: