E premtja ditë jo pune në Maqedoni

Shkaku i festave në Maqedoni, e premtja shpallet ditë jo pune, duke e ndërlidhur edhe me pushimin e fundjavës.
Ministria e Punës dhe Politikës Sociale, njofton se në përputhje me Ligjin për festa të RM-së, 6 prilli i vitit 2018 (e premte), e Premtja e Madhe, para Pashkëve është ditë jo pune për qytetarët e besimit Ortodoks në Republikën e Maqedonisë./Gazeta Express/