Edhe kjo ndodhë – Ushtari izraelit arreston një tre vjeçar (Video)

Një video e incizuar në territoret palestineze ka tronditur botën, ku shihet se si një ushtarë izraelit e arreston një fëmijë tre vjeçar, pasi gjoja se ai paska provuar ta sulmoj atë.

Fëmija shihet i tronditur dhe bërtet, vazhdimit, ndërsa një kalimtar, i cili nuk dihet në të ketë pasur afërsi familjare me djalin e vogël, provon ti dal në ndihmë djaloshit.

Okupimi izraelit ka lënë pa shtëpi qindra mijëra palestinez, dhe ka shkaktuar vrasje e burgosje pothuajse të përditshme, ndërkohë që organizatat ndërkombëtare me gjasë kanë hequr dorë nga tërheqja e vërejtjeve për uzurpuesit e tokave palestineze. /MESAZHI/