Halil Kastrati dhe Gold AG vizitojn ish-luftëtarin i cili po përballet me një sëmundje të rëndë.

Hoxha Halil Kastrati, dhe Gold AG sot kan vizituar ish-luftëtarin, Avni Hyseni i cili prej një kohe të gjatë gjendet i shtrirë në QKUK.

Ndryshe familjarët e Avni-s janë duke kërkuar ndihmë financiare për shërimin e tij jashtë vendit.

Postimi i plotë i Halil Kastratit:

Zoti te sherofte

Avniu eshte ne gjendje Koma dhe ka nevoje per lutjet tona

Ishim per vizite te vellau yne Avni Hyseni, per momentin ka shume nevoj per lutjet tona

Adnanit i tham qe jemi afer jush per çdo moment dhe jemi te gatshem per çdo nevoje qe munde ta keni

Nga Adnani morem informata shtese per Avniun dhe na tha qe po presim nese eshte e mundur te dergohet jashte shtetit per sherim

Ne jemi ne kontakte direkt me Adnanin dhe per çdo iniciative do ti jemi ne mbeshtjetje si ne poashtu edhe me donatoret tane

O Zot, sheroje Avniun dhe çdo te semurë