Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj ka vizituar sot ish-luftëtarin, Avni Hyseni i cili prej një kohe të gjatë gjendet i shtrirë në QKU.

Haradinaj tha se duke shpresuar për shërimin e tij të shpejtë, ka falënderuar poashtu stafin e QKUK-së për kujdesin ndaj tij dhe gjithë pacientëve të tjerë.

Ndryshe familjarët e Avni-s janë duke kërkuar ndihmë financiare për shërimin e tij jashtë vendit.