Dje pas mesdite në fshatin Nakushtak të rajonit të Likovës ka ndodhur një incident me armë.

Pas një mosmarrëveshje për cështje të papastruara, A.M (31) ka nxjerrur armën dhe ka gjuajtur në dejtim të A.M (35). Fatmirësisht nuk ka arritur të qëlloj, por i njëjti akt nga organet policore është llogaritur si tentativë për vrasje.

Sulmuesi pasi nuk ka arritur ta qëlloj ka hipur në veturën e tij me targa të Shkupit dhe ka ikur nga vendi i ngjarjes.

Prokurori Publik nga SPB në Kumanovë ka dalë në vendin e ngjarjes, ndërsa thuhet se janë marrë të gjitha masat për zbardhjen e plotë të rastit në fjalë. (INA)