Komandant Hoxha ka një porosi pas thyerjes së përmendores së dëshmorit të UÇK-së, Ismet Bajrami

Xhezair Shaqiri, ish-komandant Hoxha ka shprehur dyshimet lidhur me demolimin e tërësishëm të përmendores së dëshmorit të UÇK, Ismet Bajrami,informon INA.

Ai këtë e ka shprehur përmes një postimi në fb si më poshtë:

Kete te diele mbas dreke une me disa shok kemi kaluar afer permendores dhe ka qen ne rregull.
Aty afer esht karakolli i boshatisur ku brenda tij ishin dy vetura, sigurisht me ish funksionarve te karakolit, te cilet kishin dalur per gjueti.
Vetura ngjyr kuqe kish nje kryq ortodoks.
Keta deshmitar mund te ken par diçka. Kush mund ti kontakton le te pyet a mos kan verejtur se kush e vandalizoi permendoren e Ismet Bajramit”, shkruan Shaqiri.(INA)