Në mbledhjen e sotme u miratua edhe nisma për lidhjen e marrëveshjes për bashkëpunim financiar ushtarak ndërmjet Qeverisë së Republikës së Turqisë dhe Qeverisë së Republikës së Kosovës, bëhet fjalë për një donacion që i dedikohet Ministrisë së Mbrojtjes, transmeton Kosova Post.

Kjo video është transmetuar nga Kosova Post.

Ju lutem ndiqni videon më poshtë për të kuptuar më shumë rreth këtij bashkëpunimi ushtarak mes dy qeverive, asaj të Turqisë dhe Kosovës.