LAJMİ İ FUNDİT: 6 vite burg për Boban Iliqin, dënohen edhe familjarët e Almirit

Gjykatësja sapo ka shqiputar dënimin për Boban Iliqin, vrasësin e Almir Aliut katërvjeçar nga Kumanova, raporton reporteri i Gazetës Lajm nga Kumanova.

Gjykatësja ka shqiptuar edhd dënim për familjarët e Almiritl.

Babai i tij, Sedat Aliu është dënuar me 9 muaj burg, kurse Abdulla Aliu dhe Sami Demiri me nga 6 muaj.