Para pak çastesh kryetarja e komunës së Haraçinës Milikije Halimi ka shkruar në facebook dorëheqjen e saj nga kreu i kësaj komune. Por, disa çaste më vonë Halimi ka lajmëruar se facebookun e saj dikush e ka keqpërdor.

Halimi shkruan:

“Te nderuar qytetar me kan thyer profilin e Facebookut dhe kan shkruar ne emrin tim, un do te jet kryetare e Komunes se Haraqines deri ne fund te mandatit ju falemnderit”- ka shkruar Halimi

Ky ishte postimi që Halimi thotë se është shkruar nga persona që i kanë keqkpërdorur fb-në!