Milikije Halimi vizitoi xhaminë qendrore në Haraçinë, do të ketë pamje shumë më të bukur (Foto)

Milikije Halimi sot vizitoi xhaminë qendrore në Haraçinë ku edhe është duke përfunduar renovimi i kësaj xhamie që të ketë një pamje më të bukur dhe kushte më të mira për të gjithë xhematin e kësaj xhamie.