O Shqiptarë të Shqipërisë mos i lëndoni vëllezerit dhe motrat e tjere shqiptare

Mesazh i madh nga Hoxha Elvis Naçi

O Shqiptar i Shqiperisë mos e lëndo Shqiptarin që vjen vizitor nga Kosova, Maqedonia,

Mali i Zi, Presheva apo Diaspora.

Ata janë vëllezërit dhe motrat tona që shumë na kanë munguar”!