Sonte qindra qytetarë kanë dalë dhe janë duke protestuar para zyrave të EVN-së në Butel për shkak të pakënaqësive me furnizim me rrymë elektrike, njofton “Zhurnal”.

Qytetarët që janë shkyqyr na rrjeti elektrik kërkojnë që sërish të furnizohen me rrymë, duke pasur parasysh ditët e ftohta të dimrit. Policia ka dalë në vendin e ngjarjes dhe po ruan rendin dhe qetësinë ndërsa rruga në Butel është e bllokuar.

Ndryshe, edhe qytetarët e komunës Çair dhe Shkup Veri kanë shprehur pakënaqësi pasi për dy ditë me rradhë nuk kanë ngrohje nga ngrohtorja Shkup Veri.