Rrahen mes vete dy vëllezër nga Tetova për shkak të faturave të EVN-së

Dy vëllzër që jetojnë në një shtëpi janë zënë fizikisht. Incidenti ka ndodhur për shkak të mosmarrëvjeshjeve se kush duhet të paguajë faturat e rrymës.

Problemi ka ndoshur për shkak se dy vëllezërit jetojnë në kate të ndryshme të shtëpisë.

Dy pjesëmarrësit e dhunës u privuan nga liria dhe janë mbajtur në stacionin policor të Tetovës.