Sapo ndodhi një aksident i rëndë në rrugën Shkup – Tetovë afër Grupçinit, ka të lënduar (FOTO)

Sapo ka ndodhur një askident i rëndë në rrugën Shkup – Tetovë, afër fshatit Grupçin. Siç mëson TetovaSot furgoni është rrotulluar dhe është përplasur në murin rethues të autostradës ku ka mbetur i lënduar shoferi i furgonit.

Policia ka arritur menjëherë në vendin e ngjarjes për të zbardhur aksidentin.