Shikoni pamjet nga stuhia në Zvicër, vërshime të pazakonta dhe të papara (VIDEO)

Një stuhi e fuqishme shkaktoi një rrjedhje të papritur të një lumi balte me shpejtësi të madhe duke depërtuar në fshatin alpin të Grugnay në Chamos të Zvicrës më 7 gusht.

Lumi i baltës ka shkaktuar dëme në rrugë, ura dhe shtëpi, por fatmirësisht jo lëndime në njerëz. Banorët kanë filmuar momentin e pazakontë me telefonat e tyre.

Video: