Strugë, përmbytet një pjesë e Plazhit të Meshkujve (FOTO)

Edhe Struga mbrëmë u përfshi nga moti i keq dhe stuhia me reshje shiu. Nga era e fortë dhe dallgët e liqenit janë përmbytur plazhi i quajtur i meshkujve, shëtitorja rreth liqenit. Po ashtu është vërshuar edhe hapësira e EK Snegar, por me ndërhyrjen e ekipeve të zjarrfikësve situata është kthyer në normale.