A do të pranonin të martoheshin me një shqiptar? Ja çfarë thonë vajzat serbe! (Video)

Sipas një kërkimi (hulumtimi) të realizuar nga nje organizat e OKB-së, shumica e serbëve dhe shqiptarëve, nuk janë të gatshëm ende që të bashkëjetojne e bashkepunojne, apo edhe të jetojnë në të njëjtin mjedis. Ndërkohëqë gati askush nuk është i gatshëm që të kurorëzohet me njëri-tjetrin, pra serb me shqiptar, dhe anasjelltas. “Imagjinoni veten tuaj në situatën që të dashuroheni me shqiptar, dhe ju të jeni në lidhje, në martesë apo të keni fëmijë. Si do t’ia sqaroni nënës, babait, familjes…?”, shkruan portali serb, telegrafi. KLIKO poshte ne foto, per tu hapur ne menyre automatike VIDEO interesante

Related Posts