“Telma” publikon sms porositë ku Veljanovski kërkon të fshihen incizimet e kamerave, mbrëmjen e 27 prillit

Në emisionin “KOD” e udhëhequr nga gazetarja Snezana Lupevska është publikuar video incizim ku shifen mesazhet e tij duke biseduar me shefin e sigurimit të parlamentint, deputetin Vesel Memedi si dhe Talat Xhaferin, njofton Lajm24.