Terrori Izraelit mbi Palestinezët-Video e bërë nga disa Hebrej që janë kundër Sionistëve

Çfarë ju duhet të dini?

60.000 Vendbanime ilegale Izraelite
Janë ndërtuar prej vitit 1993 deri në vitin 2015
Kostoja (çmimi) e ndërtimit të vendbanimeve: 17 BILION DOLLARË
11.000 Palestinez janë larguar me dhunë nga Jerusalemi
15.000 shtëpi palestineze janë shkatërruar.

Vendbanimet e popullsisë ilegale përfunduan 800.000

Ata përdorin (shpenzojnë) ujë më shumë se i gjithë populli palestinez 3 milionësh në West Bank.

Totali prej 70.7% të sipërfaqes së gjelbëruar dhe pyjeve në West Bank është shkatërruar si pasojë e ndërtimeve të vendbanimeve Izraelite.