SHKOJMË N’DUBAII!! NË MAJE TË BURJ KHALIFËS VLOGS SHQIP

Ramet Idrizi është një platformë personale me fokusin kryesor në veshjet e meshkujve, veshjet e përditshme, udhëtimet dhe gjithçka që Ramet pëlqen të ndajë.
Ramet është djalosh që jeton në Shkup, Maqedoni. Ai e filloi këtë blog si një prizë online për të ndarë pasionin e tij për modën dhe udhëtimin për të treguar stilin e tij personal.
Unë ju tregoj të gjitha mendimet e mia për jetën dhe preferencat e mia më të mëdha. Nuk kalon një ditë që unë nuk mendoj për modën dhe udhëtimin. Puna ime vjen nga brendësia ime më e thellë. Sipas mendimit tim, ka të bëjë me gjetjen dhe krijimin e një jetese ideale.
Ramet ka punuar me markat e ndryshme, nga dizajnerët e lartë të markave të modës tregtare, por edhe me agjencitë udhëtuese dhe hotelet luksoze.

Ai fiton shumë pasues dhe tashmë ka arritur në pasuesit 145k në Instagram.

Ja puna e Ramet Idrizi në Instagram: https://www.instagram.com/rametidrizi/

Tani ai dhe shoku i tij “Shpetim Ademi” filluan të bëjnë vloge për udhëtimin, jetën e përditshme, eksperimentet sociale dhe mbi të gjitha argëtimin.

Ky është vlog i dyte që është bërë për udhëtimin tonë në Dubai. Do te jen edhe 2 vloge tjera. Dmthn total kan me qen 4 vloge.