Velina duke ber twerk i shperthejn te pasmet kujdes pamjet (Video)

Një person, që nën petkun e “njeriut të Zotit” ngacmon seksualisht gra dhe vajza brenda në shtëpinë e tij është kapur në flagrancë nga kamera e fshehtë e emisionit investigativ “Stop”.Video do të publikohet sot në mbrëmje në Klan. Nga pritja në shtëpinë e tij në Tiranë, e deri te tentativat për puthje e prekje të vajzave, që kërkojnë shërim nga sëmundje të ndryshme, janë filmuar nga gazetaret e infiltruara të emisionit duke shtyp ne foton me poshte per te pare pamjet e plota: