Zogu prek ne vithe e ne gjoks Gogun por ndodh gjema Live ne emision (Video)

Djali e ka pyetur nëse ajo përdor shpesh fotoshop në fotot e saj dhe nëse fryn të pasmet, e këtë ia ka demostruar vetë vajza, e cila ka pranuar se nuk ka mbajtur mbathje dhe as reçipeta me fustanin që është paraqitur.Më pas ajo e ka lejuar Hermesin ta prekë në pjesën e vitheve si dhe të gjokseve, pa pasur asnjë lloj kompleksi. Deri diku, mund ta kuptojmë se bëhet fjalë për një lloj lirie mes miqsh, por duke pasur parasysh se një video e tillë shfaqet në një orar të mëngjesit, ku nuk përjashtohen nga ekrani edhe fëmijët, të shumtë kanë qenë ata që e kanë cilësuar si të tepërt.Shtyp ne foton me poshte per te pare pamjet: