Padituria e frikshme e Haradinajt në frazën: “ata nuk janë islamikë, por terroristë”

Edhe njëherë, kryeministri Haradinaj ka shfaqur padituri të theksuar në çështjë ku ka prani të aspekteve fetare e gjithashtu të terminologjisë fetare. Në fjalën e tij gjatë konferenës “Akaba Meeting”, kushtuar asaj që tashmë ka hyrë në fjalorin mediatik por dhe institucional si “ekstremizëm i dhunshëm”, shefi i qeverisë kosovare artikuloi dhe këtë frazë: “Ata […]

Countinue Reading

Terrori Izraelit mbi Palestinezët-Video e bërë nga disa Hebrej që janë kundër Sionistëve

Çfarë ju duhet të dini? 60.000 Vendbanime ilegale Izraelite Janë ndërtuar prej vitit 1993 deri në vitin 2015 Kostoja (çmimi) e ndërtimit të vendbanimeve: 17 BILION DOLLARË 11.000 Palestinez janë larguar me dhunë nga Jerusalemi 15.000 shtëpi palestineze janë shkatërruar. Vendbanimet e popullsisë ilegale përfunduan 800.000 Ata përdorin (shpenzojnë) ujë më shumë se i gjithë […]

Countinue Reading

A ishte i qëllimshëm dëmtimi i Salah nga Ramos? Flet fizioterapisti i Liverpool-it…

“Salah nuk e fajëson Sergio Ramos-in për dëmtimin e tij”, tha Ruben Pons, fizioterapisti i Liverpool-it, duke u dhënë kështu një goditje zërave predominues të opinionit sportiv mbarëbotëror, se ajo çfarë bëri mbrojtësi madrilen ndaj yllit egjiptin në finale e Champions ishte tërësisht e qëllimshme. Efekti dihet tashmë: Salah doli nga loja dhe ekipi i […]

Countinue Reading