Pas 60 viteve e kuptojnë se xhamia në të cilën janë falur – është e kthyer në anën e kundërt!

Pas gjashtë dekadave, besimtarët e kanë kuptuar se xhamia e tyre nuk është kthyer si duhet para Kiblës në Mekë, dhe për këtë arsye ata tani kthehen në anën e kundërt gjatë faljes.
Xhamia Kakac në qytetin Kutahya të Turqisë, është ndërtuar në vitin 1956 nga njerëzit e vullnetit të mirë, kurse xhemati javën e kaluar e ka informuar Imamin e xhamisë dhe zyrtarët e Myftiut, se dyshojnë për pozicionin e saktë të xhamisë.
Vazhdo ne linkun dhe reklamen me poshte:

LINKU

Related Posts