Pranohet aktakuza për rastin ‘Titanik 2’, do të gjykohen edhe Thaçi me Mijallkov

Komisioni Vlerësues për aktakuzën pranë Gjykatës Themelore Shkupi 1, ka pranuar padinë e PSP-së për rastin ”Titanik 2”, i cili i referohet parregullsive zgjedhore, përcjell Fol.

Në këtë rast akuzohen ish-kreu i DBK-së, Sasho Mijallkov, kreu i PDSH-së Menduh Thaçi, ish-anëtari i KSHZ-së, Bedredin Ibraimi dhe Sasho Srcev, si dhe pesë gjyqtarët nga Gjykata Administrative. Ata janë të akuzuar për shpërdorim të detyrës dhe autorizim lidhur me parregullsitë zgjedhore.

Related Posts