Pyetet kur ka qenë hera e fundit qe ka kryer marrëdhënie me një mashkull, Arbana me përgjigjen e saj do ju lë pa fjalë (Foto/Video)

Ishte zgjedhur me e bukura në vitin 1996, kur ishte një vajzë e re dhe plot jetë. Ajo e tillë ka mbetur edhe tani, dhe që atëherë asnjëherë nuk është larguar nga jeta publike. Ndonëse shumë kush mund të ketë dëshiruar ta ketë në krah, Arbana Osmani nuk është martuar. Por kur vije te pyetja se kur ka qenë hera e fundit qe ka kryer marrëdhënie me një mashkull, Arbana i la të gjithë pa fjalë me përgjigjen e saj, për më shumë shtypni posht reklamen dhe ju hapet kjo video shokuese:

Related Posts