Rrëfimi i pazakontë i imamit të Prizrenit: U befasova nga shuma e madhe e parave që …

Dhënia e parave për hir të Allahut, apo e njohur si ‘sadaka’, është e njohur, sidomos mes besimtarëve myslimanë. Imami nga Prizreni, Mazllëm Mazllëmi ka treguar një rast kur një person i kishte dhuruar një shumë të konsiderueshme parash. Ai tregon se si pasi fali namazin një person iu afrua dhe nuk i kishte folur fare, vetëm se i kishte lënë në dorë një shumë parash për punët e xhamisë.
Vazhdo ne linkun dhe reklamen me poshte:

LINKU

Related Posts