Trajneri i Liverpoolint, Jurgen Klop ka lavdëruar edhe njëherë “treshen myslimane”. Madje ai ka postuar edhe një foto të treshesh duke u lutur para ndeshjes. Mane, Salah dhe Shaqiri, janë tre lojtarët për të cilët Liverpooli duhet të ndjehet krenar.