Zaev del nga Selia, ja çfarë thotë për takimet me zyrtarët e BDI-së (VIDEO)

Lideri i LSDM-së, Zoran Zaev, është inçizuar duke dalë nga Selia e partisë së tij, por nuk ka komentuar asgjë, në lidhje me atë se është parë vetura e nënkryetarit të BDI-së, Nevzat Bejta, përpara Selisë.

Paraprakisht Ali Ahmeti i pyetur për të komentuar rreth veturës zyrtare të nënkryetarit Nevzat Bejta, e cila u pa para selisë së LSDM-së, Ahmeti me përgjigje: “Unë jam kryetar partie dhe e di mirë çdo kënd e veturën e secilit ku ndodhet se unë u kam dhënë detyrë”.

Related Posts