Mërgimtari nga Gjermania ia mësyn Kosovës me shpejtësi 300km/h (VlDEO)

Kolona të gjata janë krijuar nëpër pika kufitare. Pamjet nga atje tregojnë qindra mërgimtarë teksa presin në rend për të ardhur tek më të dashurit e tyre për festat e fundvitit.

E disa gëzimin po e shprehin në mënyra të tjera.

Në një vid eo që po qarkullon, shihet një mërgimt ar nga Gjermania teksa vozitë 300km/h.

Sipas informacioneve, ai jeton në Gjermani dhe tani ia ka mësyer Kosovës, për të kaluar këtu festat e fundvitit.

Kujtojmë se shumica e mërgim tarëve nuk kanë mundur që ta vizitojnë Kosovën gjatë verës për shkak të pand emisë së koro naviru sit gjë që e ka dëm tuar ekonomikisht shumë Kosovën