XHAFERI I DEHUR NË SEANCËN E KUVENDIT? (VIDEO)

Në seancën hyrëse në të cilën u diskutua për marrëveshjen ndërmjet Qeverisë së Republikës së Maqedonisë dhe Ga-Ma, Kryetari i Kuvendit Taljat Xhaferi la përshtypje të madhe.

Shumica dyshojnë se Xhaferi ka ardhur me një nivel të rritur të alkoolit në gjak, dhe arsyeja e dyshimit janë reagimet e tij, të cilat mund t’i shihni në videon më po
shtë.
https://www.facebook.com/1821485739/videos/10213849218464248/