Dramë pas mesnate, ikën nga policia dhe u përplasën në një shtyllë elektrike

Mbrëmë pas mesnate në Radishan, gjatë një kontrollit rutinë nga ana e policisë, me një sinjal të dhënë për të ndaluar, një makinë “Mercedes” filloi të vazhdonte rrugën.

Policia filloi t’i ndiqte ata.

Kështu që “Mercedes” u përplas në një shtyllë dhe ajo u godit nga një automjet policor pranë stacionit të policisë Çair.

Disa persona u plagosën dhe u transportuan me ambulancë. Më shumë detaje të ngjarjes janë njoftuar për sot