Çifti nga Shkupi bën xhiro në sheshin e qytetit (VIDEO)

Në vigjilje të me Vitit të Ri kur kishte shumë njerëz në shesh nuk i ka penguar çiftit nga Shkupi në orët e mbrëmjes të dalin në be Sheshin e Shkupit.

Shumë qytetarë që në ato çaste ishin në shesh kanë bërë foto dhe video të çiftit. Gëzuar për çiftin e ri dhe të trashëgohen

@cime1625

So Süß😍👑🤵👰👑💍💎#shkupi #foryou #fyp #skopje #bride #albaniangirls #bestcouplever

♬ مابعرف – Arabic music