Zaev dhe Filipçe së bashku me fëmijët e tyre në Bellasicë

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe dhe Kryeministri i vendit Zoran Zaev këtë ditë e shfrytëzuan me fëmijët e tyre. Siç shkruan Ministri Filipçe, çdo herë duhet të gjendet kohë për familjen. Sot ata ishin në Bellasicë.

“Koha që kalojmë me fëmijët është më e vlefshme. Përgjegjësitë e punës bëjnë gjërat e tyre, por ne gjithmonë punojmë shumë gjejmë kohë për djemtë tanë Ivo dhe Dushko”, shkruan Filipçe në Facebook.