Skenë e çuditshme në autostradë: Pamjet zbuluan pse makina po shikon qiellin

Dihet edhe shkaku i këtij aksidenti të pazakontë trafiku.

Aksidenti me makinë ndodhi shtatorin e kaluar në një autostradë në Kinë, por vetëm tani është përhapur në mediat sociale.

Siç tregojnë pamjet nga një makinë në trafik, limuzina e bardhë po lëvizte nëpër autostradë dhe filloi të kthehej djathtas drejt ndarjes për të dalë nga autostrada

Sidoqoftë, makina qëndron midis dy korsive, vazhdon drejt dhe godet pengesat me ujë. Ato nuk e ndaluan atë deri në fund, kështu që makina përfundoi në një shtyllë.

Kohët e fundit, një video është postuar në Reddit që tregon qartë pasojat e aksidentit.

Dy pasagjerë nga makina janë duke qëndruar pranë rrënojës, ndoshta të palënduar dhe me sa duket ende nën stres.

Por është e vështirë të kuptohet pse rezervuarët e ujit nuk e ndaluan makinën, dhe disa komentojnë se kishte ndoshta shumë pak ujë në to.

Në çdo rast, kjo është një provë tjetër që mungesa e kujdesit në trafik shpesh përfundon fatalisht.