Testoni shikimin tuaj, pak njerez mund te gjejne te gjitha q-te ne kete foto, nese e gjeni ateher dioptria juaj eshte shume e forte..!

Për të zgjidhur kuizat dhe puzzles është diçka që unë fillova të vlerësoj shumë.

Kush e di, mund të ketë diçka të bëjë me faktin se teknologjia e ka bërë jetën tonë shumë më të lehtë. Pra, ne duhet të gjejmë mënyra të reja për të ushtruar trurin tonë.

Mendoj se është mirë që ne të ulemi çdo ditë dhe të bëjmë një pushim – në këtë mënyrë mund ta lejojmë që truri të punojë në mënyra të ndryshme dhe të reja.

Në këtë foto, një numër i caktuar i Q-së fshihet në mesin e të gjitha O-ve. Megjithatë, pyetja është sa janë ?! Ju keni vetëm 10 sekonda që t’i gjeni të gjitha. Pra, sa Q janë në këtë foto?

Tani sigurohuni që të vendosni për një numër! Sa Q keni gjetur?

Më poshtë mund të shihni se ku janë të gjitha Q-të! Ata janë të shënuar në të bardhë dhe nën foto është numri i saktë!